ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

2015-02-12 12:48


                            Οι παρακάτω υπογράφοντες:

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Κόκκαλης Θωμάς και

ο Διευθυντής του ………………………………………………………………………………………………………….

με διεύθυνση: ………………………………………………………………………………………………………………….

Τηλ: ………………………………., Fax: …………………………, E-mail: ……………………………………………

συμφωνούν και αποδέχονται τα παρακάτω:

 

  1. Τη συμμετοχή της σχολικής μονάδας στο Τοπικό Δίκτυο Π.Ε. «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», από την ημέρα υπογραφής του παρόντος και για δύο, τουλάχιστον, σχολικά έτη. Αναλυτικότερα:

    1. Τη συμμετοχή στο δίκτυο των εκπαιδευτικών:

      Επίθετο:                                  Όνομα:                            (συντονιστής)

      Επίθετο:                                  Όνομα:                            (συνεργάτης)

    2. Τη δημιουργία Περιβαλλοντικής Ομάδας με υπεύθυνους τους παραπάνω εκπαιδευτικούς για την εκπόνηση προγράμματος με θέμα σχετικό με το δίκτυο «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας».

    3. Την τήρηση από τους συντονιστές των ομάδων ημερολογίου δράσεων (ψηφιακό), το οποίο θα αποστέλλεται στο Κ.Π.Ε. Περτουλίου–Τρικκαίων με τη λήξη της σχολικής χρονιάς (το αργότερο μέχρι 10 Ιουνίου) μαζί με οποιοδήποτε υλικό παραχθεί στο πλαίσιο λειτουργίας του δικτύου.

    4. Την παρουσίαση των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του δικτύου σε αντίστοιχη ημερίδα με διοργανωτή το Κ.Π.Ε. Περτουλίου–Τρικκαίων, η οποία δύναται να οργανωθεί στο τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

       

  1. Το Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων φέρει την ευθύνη του συντονισμού των δράσεων του δικτύου και της έγκαιρης κοινοποίησής τους σε όλους τους συμμετέχοντες (μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και της Παιδαγωγικής Ομάδας, σχολικές μονάδες, Συνεργαζόμενους Φορείς) κι επιπλέον:

    1. Την ενημέρωση και επιμόρφωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών από το Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων.

    2. Την καθοδήγηση και συστηματική υποστήριξη των συμμετεχόντων με την παραγωγή κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού.

    3. Τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση δικτυακού τόπου για την υποστήριξη, προβολή και διάχυση των δράσεων των συμμετεχόντων στο δίκτυο.

    4. Τη συγκέντρωση και τήρηση αρχείου δράσεων για την πιστοποίηση της ενεργού συμμετοχής της σχολικής μονάδας και των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών στο δίκτυο.

  2. Η Συντονιστική Επιτροπή του δικτύου μπορεί να διακόψει τη συνεργασία του δικτύου με τη σχολική μονάδα αν εκτιμήσει ότι δεν ανταποκρίνεται στις βασικές της υποχρεώσεις, όπως αυτές περιγράφονται στο παρόν έγγραφο.

  3. Η σχολική μονάδα μπορεί να διακόψει τη συνεργασία με το δίκτυο, κοινοποιώντας εγγράφως την αιτιολογημένη σχετική απόφαση στο Κ.Π.Ε. Περτουλίου- Τρικκαίων.